Zdravlje

 

Naša je želja dokazati Vam da kuhanje nije gubitak vremena, a ni novaca. Bez obzira što se na svakom uglu nudi jeftin obrok, tvrdimo sa sigurnošću da on nije ni zdrav, ni ukusan, a u konačnici nije jeftin jer ostavlja dugoročne posljedice na Vaše zdravlje. Vaše je tijelo dar od Boga, te ga nikako ne treba zlostavljati. Mi Vam želimo pomoći u tome da naučite za što manje vremena pripremiti što ukusniji i zdraviji obrok.

 

Često se pojam zdrave prehrane povezuje s vegetarijanstvom ili veganstvom, međutim, načela nutricionizma ne isključuju meso, ribu, mlijeko i jaja, stoga obroci pripremljeni na zdravi način ne moraju biti isključivi u tom smislu. Ipak, potrebno je hraniti se raznoliko i mudro birati namirnice kako bi naša prehrana zaista bila prehrana za zdravlje. Naučiti ćemo Vas kako da učinkovito izbjegnete zamke modernog vremena čije je obilježje fast food na svakom uglu i da zamjenite procesiranu hranu punu "praznih" kalorija sa zdravim i ukusnim obrocima.

 

Ono po čemu smo drugačiji od drugih u gradu je to što u našoj ponudi uz savjet stručne osobe NUTRICIONISTA možete naučiti pripremiti zdrave i ukusne obroke kojima ćete poboljšati Vaše prehrambene navike, ojačati organizam te unaprijediti kvalitetu Vašeg života. Obroke koje naučite pripremati na našim radionicama i druženjima možete uključiti u posebne režime prehrane ukoliko ste Vi ili netko od Vaših ukućana/prijatelja u nekoj od ciljanih skupina (žene u menopauzi, muškarci sa poteškoćama sa prostatom, djevojke sa policističnim jajnicima, osobe sa kardiovaskularnim bolestima, osobe sa dijabetesom i sl.) ili se jednostavno želite pozabaviti preventivom i doskočiti problemu prije nego nastane.  Jednako tako ovdje smo da pomognrmo mladim roditeljima u pripremi hrane za njihovo dijete. Naša je želja da naučite pripremiti hranu za bebe kod kuće jer je to:
 hranjivo i najzdravije za Vašu bebu, , bez dodatka konzervansa, prirodno za dijete jer ono uči stvarne okuse i teksture , ekonomično, EKO - iz provjerenog izvora te brzo i jednostavno uz naše radionice kuhanja.

 

Dnevno svježe povrće koje koristimo za pripremu jela nabavljamo iz EKO UZGOJA što upotpunjuje okus i kvalitetu samih jela. Maslinovo i bućino ulje, jabučni ocat i sok, meso, soja i ostale namirnice potrebne za pripremu nabavljamo od provjerenih Hrvatskih proizvođača.

 

PARTNERI :

Sojalab, Primavita, EkoSever i drugi.